Visie

Lankhorst Yarns is gespecialiseerd in het produceren en leveren van hoogwaardige garens en tapes. Wij leveren wereldwijd binnen geselecteerde Product Markt Combinaties (PMC). De troeven van het bedrijf zijn: de hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit, uitstekende (after sales) service en de hoge betrouwbaarheid. Klanten beschouwen ons als een A-leverancier met een hoge mate van innovatie en een duurzame benadering van de markt en het milieu.

De experts van Lankhorst Yarns werken dagelijks vol passie en worden beschouwd als een essentieel onderdeel van ons succes. Daarnaast geloven wij – ter ondersteuning van ons bedrijf – sterk in partnerships met klanten en leveranciers. Ons doel is dat klanten Lankhorst Yarns zien als de meest gewaardeerde leverancier en partner. Daarbij houden wij continue focus op het verhogen van de aandeelhouderswaarde. Tegelijkertijd werken wij aan een goede en verantwoorde omgeving voor al onze medewerkers en partners.

Lankhorst Yarns handelt als een toonaangevende partner in een meer duurzame wereld binnen de garenmarkt. Met nieuw ontwikkelde duurzame producten leveren wij een belangrijke bijdrage aan minder afval in de wereld. Wij definiëren en ontwikkelen nieuwe markten in reactie op deze nieuwe duurzame ontwikkelingen. Lankhorst Yarns is bijvoorbeeld de innovator als het gaat om verschillend gebruik van composteerbare garens in de wereld.